Bekymret for din Pension?

I kølvandet på dårlige markedsforhold præstationer i de sidste par år har en række traditionelle pensionsordninger sponsoreret af private arbejdsgivere ikke tilstrækkelige aktiver til at levere de lovede ydelser. Disse planer er underfinansieret.
Generelt, hvis din plan er en traditionel pensionsordning, lover det at betale dig en angivne månedlige ydelse i pensionering. Din plan kan angive en flad dollar beløb, som $100 om måneden. Eller mere almindeligt, det kan angive en fordel formel, som tager hensyn til andre faktorer som din alder og din anciennitet. For eksempel, din plan kan give for en ydelse svarende til 10% af din gennemsnitlige løn, baseret på dine tre højeste løn indtjening år med din arbejdsgiver, for hvert år af tjenesten med din arbejdsgiver.
Med en traditionel pension plan er din arbejdsgiver ansvarlige for at gøre alle bidrag til planen. Hvert år, skal din arbejdsgiver ansætte en aktuar til at beregne, baseret på rente og andre forudsætninger, det beløb, der skal deponeres i planen, at planen vil være i stand til at levere den lovede pensionering fordel.
Så hvordan vil du vide, hvis din pensionsordning er underfinansieret? Hvis du vil kontrollere status for din pensionsordning, blot bede administratoren Plan at fortælle dig, hvad din plan finansierede procentdel er. I virkeligheden, kan du spørge, selv hvis du ikke er bekymret over din plan.
Hvad sker der, hvis din plan er underfinansieret? GÃ¥ ikke i panik. Selv hvis din plan er underfinansieret, kan det ikke være i knibe. Mange pensionsordninger blevet underfinansieret for en eller anden grund. Det betyder ikke nødvendigvis din arbejdsgiver ikke vil kunne helbrede planen. De fleste planer inddrive ganske pænt inden for et par Ã¥r. Og for disse planer, der fortsat har problemer, hjælp kan være tilgængelige fra Pension Benefit garanti Corporation (“PBGC”).
PBGC er et føderalt agentur, der beskytter og forsikrer pensionsydelser i private sektor pensionsordninger. Når en plan har tilstrækkelige aktiver til at betale alle lovede fordele og arbejdsgiveren er ikke i stand til at helbrede planen, vil PBGC træde at betale de lovede fordel, inden for visse grænser fastsat ved lov. Når dette sker, er det sandsynligt, at nogle medarbejdere ikke vil få hele fordelen lovede under planen. Resumé Plan beskrivelse, leveret af din planen Administrator, vil fortælle dig, hvis din plan er omfattet af PBGC.
Hvad skal du gøre, hvis du finder din plan er i knibe? Desværre, dine muligheder er begrænset med hensyn til planen. Men, du er købedygtig revurderer hvordan du spare op til alderdommen. For eksempel, skal du muligvis tilføje en kolonne eller to ekstra støtte ved at øge din løn udsættelse bidrag til din 401 (k), hvis nogen, og din IRA eller livrente.
Det er altid klogt at holde sig orienteret, især om en af de ressourcer, der støtter din pensionsordning. Din forespørgsel kan afdække behov for at ændre, hvordan du spare op til alderdommen ved at tilføje en anden “kolonne støtte.”
En af de vigtigste skridt du kan tage nu er at blive informeret: informeret om din pensionsordning og informeret om andre muligheder. Du vil ønsker at rådføre sig med din bankrådgiver som en del af din informationsindsamling proces og revidere enhver yderligere proaktiv trin kan du tage.

8 Comments on “Bekymret for din Pension?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.