De bedste fjernsyn til spil og film

Du har fundet det rigtige sted, hvis du leder efter de mest avancerede fjernsyn på markedet. Dette afsnit viser dig de bedste nye tv’er til spil og film. Disse tv’er skal have flere HDMI 2.0-porte, automatisk tilstand med lav ventetid, variabel opdateringshastighed og flere HDMI 2.1-porte. Et panel med 120Hz opløsning anbefales også. Roku-brugergrænsefladen har mange streamingtjenester.

Nye fjernsyn er normalt ikke tilgængelige før forår eller sommer. Så du vil gerne søge efter dybe rabatter i januar. Du kan også finde gode rabatter under store sportsbegivenheder som fodboldsæsonen. Vær opmærksom på tv’erne til salg, da forskellige mærker kan fungere forskelligt. Forskellige tv’er kan være bedre egnet til forskellige tv-serier. Du skal også bruge pålidelige oplysninger.

Sørg for at vælge et tv med flere HDMI-porte, hvis du vil have det bedste spil-tv. Disse porte bruges af mange streamingmediebokse, spillekonsoller og pc’er til at oprette forbindelse til tv’et. Du vil være i stand til at forbinde alle de ting, du ønsker at se, til dit tv’s HDMI-porte. Du kan derefter se film, spille videospil eller lytte til musik. Du vil være glad for, at du har købt et tv med nok HDMI-porte.

Der er budget-tv til rådighed. Imidlertid er deres præstationer ikke altid fremragende, og de har tendens til at være under gennemsnittet. Hisense U7G-serien og TCL 6-serien er to gode eksempler. Mange af disse tv’er er ikke så gode som disse. Der er dog undtagelser fra denne regel. Det er vigtigt at overveje dit budget, når du køber et nyt tv. Et godt fjernsyn bør ikke koste mere end $ 500. Større skærme kan dog løbe langt ind i tusinder.

Yellowjackets er et show, der er blevet godt modtaget. Det har den mest tæt sammentømrede første sæson på moderne tv og en bemærkelsesværdig pilot. Yellowjackets, i modsætning til prestigeshows, der har eksisteret i årtier, er et bemærkelsesværdigt nyt tv-show. A cappella og Ted Lasso er to af Apple TV’s mest populære serier i de senere år. Acapulco, et andet fremragende show, fortjener en ny chance.

Du bør overveje det indhold, du vil se, når du handler efter et nyt smart tv på afbetaling. HDR er næste generations teknologi. HDR tilbyder fire gange så meget opløsning som 1080p. 8K er ikke bredt tilgængelig og er endnu ikke tilgængelig kommercielt. Hvis billedkvaliteten er fremragende, selvom det koster mere, er det det værd.