Engros/Drop skib fidus afsløret

Hvis du ønsker at erhverve produkter for at slippe skibet eller engros, hvor ser du? Der er alle former for engros og drop skib liste til salg på eBay. Der er bundet til at være masser af ordentlige virksomheder ret?

Ikke så, ifølge Chris Malta, produkt Sourcing Editor for eBay Radio:

Når du ser alle disse “Incredible” lister og bøger og pakker af grossist leverandører og dråbe afskiberne til salg på eBay og resten af internettet, for overalt fra $5 til $50 eller mere, hvad du ser 99% junk.

Der er tusindvis af svindlere, snake olie sælgere og bare plain doven profitmagere på internettet, der bare liggende venter til BAGHOLD dig, når du begynde at kigge for alvor engros-leverandører til at arbejde med. Der er en hel niche branchen bygget på nettet omkring denne form for snydere! De mennesker, der kører disse svindel har alle de moralske fibre af en kasse med hår, og den eneste grund til de selv kender ordet ‘Skrupler’ er fra TV-reklame for party-spil.

Du kan have endog faldet bytte til en af disse fidus kunstnere, sælge du deres “insider” engros/drop skib listen af leverandører. Også mig. Jeg har købt så mange lister, som jeg ikke engang huske hvor mange. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er tilbøjelig til at finde den “gode” i mennesker, og jeg var “solgt” af disse marketing ordninger gang, selv efter at blive snydt af en anden. Endelig, efter så mange skuffelser, jeg fik FED oppe. Jeg besluttede at komme til bunden af denne fascination, vi alle har med engros/drop virksomheder, skibet, og finde ud af, om der virkelig var nogen LEGITMATE dråbe afskiberne for at købe “hot” forbrugerprodukter til meget gode priser.

Jeg kontaktede bogstaveligt administratoren af hver engros-drop shipping hjemmeside, jeg kunne finde. Forklædt som en investor, det lykkedes mig at overbevise ejerne at jeg var seriøst interesseret i at købe deres hele hjemmeside og forretning. På den måde, når dollartegn glimtede i hovedet, de ville give mig fri adgang til deres medlems områder til at gennemgå, hvad jeg ville være “køber”. Nå, var jeg frastødt med 99% af hvad jeg fandt. Mange af ejerne faktisk pralede om, hvor mange mennesker købte deres ubrugelige abonnementer. Jeg fundet gentagne gange:

forældede lister

ikke-fungerende links

links til andre websteder, der bad om flere penge

ingen Hjælpesektion

ingen reel e-mail support

ingen restitutioner

Jeg indså hurtigt, at disse såkaldte engros/drop skib lister var helt ubrugelig. Og ejerne vidste det, men de grine hele vejen til banken! Overflødigt at sige, gjorde ikke jeg reagere når de spurgte, om jeg var stadig interesseret i at købe deres hjemmesider. Overraskende, mens du sidder gennem alle fidus kunstner hjemmesider var jeg i stand til at finde et par personer, der faktisk kørte legitime programmer.

Ejerne var hver dag mennesker ligesom dig og mig, der har fundet en måde at tjene ekstra penge arbejder fra hjemmet på deres computere. Deres medlemskab områder var imponerende, med en god mængde af kvalitetsoplysninger om, hvordan at gøre $100-$200 per dag på computeren gør meget lidt arbejde. Jeg snakkede engang med et par af deres kunder i flere online fora, og de kontrolleret, at de gjorde ekstra penge gennem sites. Det var ligesom jeg fandt et par diamanter i det barske. Men tage ikke mit ord for det, kan du besøge de 10 steder fandt jeg nedenstående. Se hvad du mener.

De opkræve et minimalt gebyr for adgang til deres program, som kan forventes for enhver legitime virksomhed, der faktisk har folk på personale, der er dedikeret til at hjælpe dig i gang. Hvad en venlig gruppe af mennesker! Anyway, hvis du beslutter dig for du er interesseret i nogen af nedenstående ti virksomheder, jeg råde dig til at slutte sig hurtigt, da ejerne har meddelt mig, at de får så mange nye medlemmer af mund til mund henvisninger, at de vil lukke off medlemskab helt af måneds da d. (Af den måde, du ikke hørte det fra mig!) De har ikke en tilstrækkelig stor stab til at rumme mange flere mennesker, og de er dedikeret til at levere fremragende service til hver person. Nå, er min søgen efter legitime Dropship selskaber kommet til en ende. Jeg må sige jeg blev grundigt skuffet over det meste af hvad jeg fandt, og jeg anbefaler, at du ikke tage nogen chancer, gøre forretninger med nogen andre selskaber end de ti, der er anført nedenfor!

Uanset hvad du gør, jeg ønsker dig en sund, blomstrende år for dig og alle du elsker.

Alt det bedste.

8 Comments on “Engros/Drop skib fidus afsløret

  1. Hi, very nice website, cheers!
    ——————————————————
    Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
    ——————————————————
    Check here: https://www.good-webhosting.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.