Shopping for et realkreditlån, undgå tre fælles fejl

Køber en bolig eller refinansiering en er måske den største finansielle transaktion du nogensinde vil gøre i dit liv, så du vil være sikker på at undgå enhver fejl, der kan koste dig i det lange løb.
Når du beslutter dig på et realkreditlån, ønsker du bestemt ikke at gøre din beslutning af flipping en mønt.
Du bliver nødt til at forske så meget som du overhovedet kan, således at du forstår alle jargonen mennesker i pant industrien vil kaste på dig.
Her er tre almindelige fejl, som folk gør når de beslutter på et realkreditlån.
1. afregning for en høj rente.
Når du er shopping for et realkreditlån, er en af de vigtigste faktorer renten. Renten vil i sidste ende beslutte hvor mange penge du vil bruge tabellen lukning og hvor meget du vil bruge i afgifter i lånets løbetid.
Forskellen mellem en procent og en halv procent kunne betyde tusindvis af dollars i lånets løbetid.
Så shoppe rundt, hvis du taler med fire forskellige lån officerer, jeg kan forsikre dem, får du fire forskellige satser, naturligvis du ønsker at gå med den, er den laveste.
Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Spørg hvordan satsen bestemmes. Undertiden kan lån officerer gøre lidt ekstra Kommissionen ved at hæve hastigheden en lille smule.
2. Læs din god tro skøn
Når du beslutter dig på et realkreditlån og en långiver, de vil sende dig offentliggørelse dokumenter, de er forpligtet til at sende disse ved lov. Inde i disse dokumenter vil du finde en god tro skøn. Dette er en præcis vurdering af, hvad du kan forvente din lukke omkostninger at være når du går til forlig.
Læs alle dele af dette dokument linie for linie og ord for ord. Hvis der er noget der, som du ikke forstår, kalde dit lån officer og gå over det sammen.
Dit lån officer vil sandsynligvis sende dig disse dokumenter. Dette er fint. Men hvis du kan møde et sted at gå over det sammen, end alle bedre.
Men læse din god tro skøn meget omhyggeligt, før du signerer det, dette kunne spare dig overalt fra et par hundrede dollars til et par tusinde.
3. må ikke være bange for at shoppe rundt
Hvis når som helst en långiver eller lån officer fortæller dig ikke at beskæftige sig med nogen anden, fordi det kan være skadeligt at lånet eller dit kredit, lyver de. Hvis dette sker, forsøger de at skræmme dig ud af at gøre forretninger med nogen anden.
Du er velkommen til at shoppe rundt så meget som du ønsker. Forske så meget som du kan inden der træffes en beslutning. Så når du endelig træffe en beslutning på et realkreditlån, kan du undgå de faldgruber, at folk så ofte gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.